Om Oss

Om Oss På Hittajakt.se

Jakt kan vara onödigt komplicerat... Särskilt när man precis har börjat. Eller ännu värre, när du börjar igen och upptäcker att du behöver påminna dig om all utrustning och andra tips.

Listan av frågor är oändlig.

Tack och lov har vi sammanställt guider som hjälper dig att fånga mer djur, bygga upp ditt självförtroende på jakten och spara dig så mycket pengar som möjligt på diverse jaktutrustning.

Hur Vi Hjälper Dig

1. Lär dig jaga bättre.
Vi har artiklar om om mycket inom jakt, från optimala förhållanden att jaga i till hur du ställer in din hundpejl till din klocka.

2. Skaffa rätt utrustning.
Vi har skapat guider för redskapsrecensioner som hjälper dig att välja rätt redskap för din kunskapsnivå och dina mål.

3. Dela med gemenskapen.
Dela med dig av din passion med en gemenskap av vänliga människor som gillar att jaga.

Hur Vi Arbetar

Allt som vi rekommenderar är en opartisk åsikt. Vi tar inte betalt för recensioner eller sponsrat innehåll. I stället undersöker vi alternativen. Vi tittar på vad andra säger. Och fattar vårt köpbeslut utifrån vår mångåriga jakterfarenhet.

Sedan, om det är lika bra som vi hoppades, delar vi det med dig.

Varför Du Ska Lita På Oss

I grund och botten, om du ser oss rekommendera en produkt här på Hittjakt, så är det något som vi personligen skulle använda när vi jagar.  Om vi inte tror att produkten kommer att förbättra dina chanser att fälla vilt så kommer vi inte att rekommendera den.

Ja, vi är riktiga människor som tycker om att fiska lika mycket som nästa person! Vi strävar efter att våra artiklar ska vara kortfattade men ändå informativa. Varje artikel bygger på en del av den kunskap om fiske som vi har samlat på oss under åren. Vi vill förmedla den kunskapen till dig så korrekt och effektivt som möjligt.

Vi inkluderar ibland affiliate länkar. Om du följer en av dessa länkar och till slut gör ett köp ändras inte priset, men vi får en liten procentandel av vad du spenderar. Det gör alltså ingen skillnad för dig men hjälper oss att hålla ljuset på, så att säga. 

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

E-book Title